Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص قطعی آبی در طول شبانه روز در مناطق مختلف گفت: متاسفانه در روزهای اخیر به دنبال گرمای هوا، مصرف آب به شدت افزایش یافته است.

او ادامه داد: در هیچ نقطه‌ای از تهران برنامه قطع و یا نوبت‌بندی آب نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر هم قطع آبی در برخی مناطق شهر‌های استان تهران رخ داده ناشی از قطع برق و خاموش‌شدن پمپ‌ چاه‌های تامین‌کننده آب شرب در مناطق مختلف بوده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران بیان کرد: در حال حاضر ۱۷۰ هزار مشترک پرمصرف و بد مصرف تهرانی که دو برابر الگوی مصرف یعنی حدود ۳۰ مترمکعب آب در ماه مصرف کرده‌اند، هشدار قطع آب دریافت کرده‌اند.

به گفته این مقام مسئول اگر این مشترکان روند مصرف خود را اصلاح نکنند، در مرداد ماه روزانه ۴ تا ۵ ساعت آب این مشترکان قطع خواهد شد.

بختیاری در خصوص چرایی شکستگی‌های پی در پی لوله‌های آب در برخی از نقاط تهران به خصوص منطقه گیلاوند (دماوند) افزود: این موضوع در دست بررسی است، ولی بعید می‌دانم که اصلا این موضوع صحت داشته باشد، قطعی یا افت آب به دلیل کمبود آب نیست بلکه فشار آب را تا میزانی کاهش داده‌ایم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۹۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار کرمان ترمز طرح ساخت بوستان‌های جدید را کشید

شهردار کرمان گفت: امسال، بوستان جدید ساخته نمی‌شود و بوستان‌های مناطق پنج‌گانه براساس اولویت بهسازی خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محسن تویسرکانی، در نشست با معاونان شهرداری، شهرداران مناطق و مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری، اظهار کرد: بهسازی بوستان‌ها در کرمان ضروری است و باید با تلاش و اهتمام ویژه، در این زمینه اتفاق خوبی در شهر بیفتد.

وی افزود: در این خصوص دو مسأله بسیار مهم است؛ یکی اینکه وضعیت بوستان‌های شهر کرمان متحول و مناسب شود و دوم اینکه این کار در اسرع وقت اتفاق بیفتد.

او تاکید کرد: سرعت کار بسیار مهم است؛ مطالعه، طراحی، بهسازی، اجرا و افتتاح باید در یک بازه زمانی کوتاه انجام شود؛ چراکه فصل تابستان نزدیک است و باتوجه به آپارتمان‌نشینی در زندگی‌های امروزی، مردم به استفاده از این بوستان‌ها نیاز دارند.

تویسرکانی افزود: باید بوستان‌های پرتردد و پرجمعیت در مناطق پنج‌گانه اولویت‌بندی و بهسازی شوند.

شهردار کرمان بیان کرد: بهسازی پارک‌ها باید همراه با جهاد آسفالت، پیش برود تا مردم از منافع آن بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه در اولویت‌بندی باید استفاده بیشتر مردم از پارک‌ها مدنظر باشد، تأکید کرد: طراحی پارک‌ها، مبلمان و نوع مصالح بسیار مهم است و حتماً از مصالح و متریال مقاوم و درست و زیبا استفاده شود.

تویسرکانی ادامه داد: در طراحی، ورزش‌محوربودن، مناسب‌سازی برای معلولان، روشنایی وغیره در نظر گرفته شود.

* اولويت بندي بهسازي بوستان ها

سپس معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان نیز در این خصوص گفت: پیرو دستور شهردار مبنی بر بازسازی و بهسازی بوستان‌های فرسوده، به‌جای ساخت بوستان جدید، از سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری خواستیم در مناطق پنج‌گانه اولویت‌بندی کند و لیستی از بوستان‌های مورد استفاده مردم و پرتردد در مناطق را تهیه کند؛ ضمن اینکه خودمان هم بازدید‌هایی داشتیم و در این خصوص به نتایجی رسیدیم.

محمود ایرانمنش، با بیان اینکه بوستان‌هایی در شهر داریم که ۴۰ سال بازساری اساسی نشده‌اند، گفت: برخی از این بوستان‌ها در نقاط پرتردد و مرکز شهر قرار دارند.

او اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود مناطق پنج‌گانه طراحی پارک‌ها را انجام دهند.

در ادامه معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان نیز گفت: باید لیستی با ردیف بودجه از بوستان‌ها مشخص کرد.

محمدرضا یحیی‌زاده اظهار داشت: طراحی و خرید مواد و مصالح لازم برعهده مناطق پنج‌گانه باشد.

گفتنی است؛ در این نشست شهرداری مناطق مسایل پیرامون بوستان‌های محدودۀ منطقه خود را مطرح کردند و در این خصوص هم‌اندیشی شد.

دیگر خبرها

  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • چطور می توان فشارخون بالا از روی انگشتان تشخیص داد؟
  • تشخیص فشارخون بالا از روی انگشتان
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • شهردار کرمان ترمز طرح ساخت بوستان‌های جدید را کشید
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب